پورتال دامپزشکی ابرکوه

پورتال دامپزشکی ابرکوه

خبرهای دامپزشکی ، اخبار دامپزشکی ْ سامانه دامپزشکی ، سامانه قرنطینه ، سامانه فیش حقوقی دامپزشکی ، پیگیری دام زنده
پورتال دامپزشکی ابرکوه

پورتال دامپزشکی ابرکوه

خبرهای دامپزشکی ، اخبار دامپزشکی ْ سامانه دامپزشکی ، سامانه قرنطینه ، سامانه فیش حقوقی دامپزشکی ، پیگیری دام زنده

بیش از 349 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان ابرکوه تحت نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی صورت گرفت.

مسئول شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه اعلام کرد:

بیش از 349 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان ابرکوه تحت نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی صورت گرفت.

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه از نظارت بهداشتی بر 349 هزار قطعه جوجه ریزی در سال جاری در این شهرستان خبرداد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه در جمع مرغداران این شهرستان گفت: گوشت مرغ منبع مناسبی از آهن ، فسفر، پروتئین و ویتامین D محسوب می شود و از نظرپروتئین نسبت به گوشت های دیگرکمبودی ندارد با این تفاوت که میزان کلسترول گوشت مرغ کم است. تخم مرغ نیز حاوی تمامی املاح یا مواد معدنی مورد نیاز برای تامین سلامتی بدن است.بخصوص منبع بسیار خوب ید و فسفر می باشد.

دکتر علی فاتحی نیا افزود: به دلیل اهمیت گوشت سفید و تخم مرغ به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف در سبد کالای خانوار رعایت نکات بهداشتی و مقررات قرنطینه ای نظارت براین صنعت امری ضروری محسوب می شود که علاوه بر افزایش سطح بهداشت جامعه می تواند افزایش تولید و جلوگیری از خسارات اقتصادی را به همراه داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به برخی از فعالیت های شبکه دامپزشکی گفت: این شبکه با انجام مراقبت فعال و غیر فعال در مرغداری ها و نظارت بر اقدامات بهداشتی در تمامی مراحل تولید از جمله نظارت بر جوجه ریزی ، واکسیناسیون ، درمان و ... سعی می کند تا از این سرمایه عظیم دامی حراست نماید و نقش خودر را در تامین گوشت سفید و تخم مرغ سالم و بهداشتی مورد نیاز مردم پررنگ تر کند.

فاتحی نیا تصریح کرد: برای جوجه ریزی نیاز به مجوز جوجه ریزی می باشد که برای کسب آن باید شرایطی از جمله داشتن چاه مناسب و یا کوره لاشه سوز و همچنین جمع آوری، نگهداری، فرآوری و حمل و نقل بهداشتی کود، رعایت فاصله زمانی بین دو دوره جوجه ریزی و همچنین رعایت مسائل امنیت زیستی فراهم شود.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: در طی سال جاری تعداد واحدهای فعال در فارم گوشتی 15 واحد و در فارم تخمگذار 3 واحد بوده است که در سال جاری جمعا 349 هزار قطعه جوجه ریزی صورت گرفت.

وی در پایان از مرغداران خواست: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل   جوجه ها، ایجاد سالن های پرورش بهداشتی، واکسیناسیون و درمان جوجه ها، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم، با کیفیت و بهداشتی برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.