ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
دکتر علی فاتحی نیا روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا
باتبریک فرارسیدن سال نو اظهار داشت: در اجرای این طرح گروه های سیار نیز
با نظارت مستمر برمرغ فروشی ها، قصابی ها ،ماهی فروشی ها، رستورانها بر
عرضه محصولات دامی به صورت بهداشتی نظارت جدی دارند.
فاتحی نیا ، با
تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشتی در عرضه مواد خام دامی گفت: این
محصولات باید با لیبل و یا مهر دامپزشکی عرضه شوند در غیر این صورت با
متخلفان برخورد قانونی می شود.
وی با بیان اینکه طرح نظارتی تا پانزدهم
فروردین ماه ادامه خواهد داشت ، تصریح کرد : روزانه 800کیلوگرم گوشت قرمز
در کشتارگاه دام این شهرستان با نظارت ماموران شرعی و بهداشتی ذبح می شود و
مردم هنگام خرید ومحصولات دامی به ویژه گوشت قرمز و سفید به تاریخ تولید و
انقضا بیشتر توجه کنند.
شهرستان ابرکوه دارای یک کشتارگاه دام ،
20باب مغازه عرضه گوشت قرمز ، 17باب مغازه عرضه گوشت مرغ وماهی ، یک واحد
بسته بندی مواد غذائی ، سه باب سردخانه و 13رستوران است.
لینک خبر در خبرگزاری ایرنا