ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
کارشناس مسئول نظارت بر فراورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت:
از خرید گوشت قرمز چرخ شده و فیله مرغ به صورت فله و یا با بسته بندی فاقد برچسب بهداشتی خودداری نمایید.
دکتر سید حسین امامی اظهار داشت: بر اساس
ماده 31 قانون تعزیرات حکومتی هر گونه اقدام در زمینه فراوری گوشت مورد عرضه اعم
از قطعه بندی، بی استخوان کردن،
فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور
ممنوع است و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز می باشد.
وی در خصوص قطعه بندی مرغ گفت: تنها کشتارگاه های صنعتی طیور که دارای شرایط بسته بندی بوده و نیز کارگاه های بسته بندی مجاز با داشتن مسئول فنی بهداشتی می توانند نسبت به قطعه بندی و بسته بندی مرغ اقدام نمایند.
کارشناس مسئول نظارت بر فراورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد با تاکید بر اینکه قطعه بندی مرغ در مغازه ممنوع بوده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد افزود: فروش گوشت به خصوص گوشت مرغ و چرخ کرده گوشت قرمز خارج از بسته بندی و بدون شناسنامه به صورت فله ای غیر مجاز بوده و در قصابی ها نیز در صورت درخواست مشتری و در حضور وی گوشت چرخ شده و تحویل داده شود.
امامی در پایان تصریح کرد: باید توجه داشت که بسته بندی به تنهایی ملاک بهداشتی بودن فراورده های خام دامی نیست بلکه بسته بندی باید دارای برچسب کامل مشخصات شامل: کد بهداشتی دامپزشکی، نام واحد، آدرس، نوع محموله، تاریخ تولید و انقضاء باشد.